Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Als u akkoord bent, surft dan gerust verder op onze site. X
Voordelen
 
  • Goedkoop
  • Snel
  • Creatief
  • Betrouwbaar
Verzending
 

Tijdens de bestelling vragen wij u om aan te geven of u nog een dag (24 uur) bedenktijd wenst. Als u hiervoor kiest, dan wordt de bestelling pas na het verstrijken van 24 uur verzendklaar gemaakt. Binnen deze 24 uur kunt uw bestelling nog annuleren. 
Tijdens de bestelling vragen wij u om aan te geven op welke wijze (standaard, aangetekend of verzekerd) wij u bestelling moeten verzenden. Alleen bij aangetekende of verzekerde verzending aanvaardt Winkeltje-Online/Stijl en Kunst Leon* aansprakelijkheid voor het zoekraken ervan en/of beschadigingen die tijdens het verzendtraject ontstaan.
Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 worden geplaatst, worden dezelfde dag (indien geen bedenktijd) nog verzonden. Bestellingen die na 15.00 en in het weekend of op feestdagen worden geplaatst, worden (indien geen bedenktijd) de eerstvolgende werkdag verzonden.

Bij het plaatsen van uw bestelling berekent de webshop automatisch per artikel de verzend- en verpakkingskosten. Indien u meer producten tegelijk bestelt, kan het voorkomen dat de uiteindelijke verzend- en verpakkingskosten goedkoper zijn dan door de webshop is berekend. Dit ongemak kunnen wij momenteel helaas nog niet voorkomen. In de verzenddoos treft u de factuur aan waarop dit eventuele verschil verantwoord is. Het verschil wordt dan uiteraard op uw rekening overgemaakt.

Totaal
€ 
0,00 incl.
0 artikel(en)
Afrekenen
Betaalopties
 

Mollie
© 2021 Lembo B.V. | webwinkel gemaakt door dackus it